Referanser

Bybanen D13

Bybanen D13

Bybanen D13 – Veidekket Entreprenør AS, Bergen

Vi er stolte av å presentere Bybanen D13-prosjektet som en av våre fremtredende referanser innenfor prosjektering og utførelse av infrastrukturprodukter. Dette prosjektet representerer vår dedikasjon til å levere høykvalitets løsninger og vårt engasjement i å bidra til samfunnets fremtidige utvikling.

Prosjektoversikt: For Veidekket Entreprenør AS i Bergen, har vi hatt gleden av å være en betydningsfull aktør i prosjektering og utførelse av ulike infrastrukturløsninger for Bybanen D13. Våre leveranser omfattet blant annet:

  • Innspent glassrekkverk med LED-lys i handløper
  • Spiraltrapper
  • Stålrekkverk
  • Annet teknisk utendørs og innendørs infrastruktur

Vår Erfaring: Dette er vårt fjerde samarbeid i Bybaneprosjektet, og vi er svært glade for å være en del av dette viktige samfunnsoppdraget. Prosjektet involverte byggingen av stasjonsbygg over og under fjell ved Bybanestoppet på Haukeland og Haraldsplass sykehus i Bergen. Vår deltakelse i slike prosjekter gir oss muligheten til å utvikle våre produkter og øke vår kompetanse innenfor infrastrukturprosjekt som har stor betydning for samfunnet.

Ved å velge oss som din samarbeidspartner, kan du være trygg på at du får pålitelige og profesjonelle løsninger som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet. Vi ser frem til å diskutere hvordan vi kan bidra til ditt neste prosjekt. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.