Referanser

Kronstad X

Kronstad X

Prosjektet Kronstad X – Leveranse av Balkongrekkverk, Trapper, Pergolaer, Ramper og Ståltrapper

Vi er stolte av å presentere vårt nylig fullførte prosjekt, Kronstad X, utført i samarbeid med Lars Jønnson AS i Bergen. Dette spennende prosjektet ble overlevert i august 2023 og markerer en betydelig milepæl i vårt samarbeid med Lars Jønnson AS.

Prosjektomfang:

I Kronstad X-prosjektet leverte vi en rekke skreddersydde metallprodukter som bidro til å forvandle området til et funksjonelt og estetisk tiltalende miljø. Våre hovedleveranser inkluderte:

  1. Balkongrekkverk: Sikre og stilige rekkverk i glass og spiler som gir beboerne trygghet og samtidig forbedrer utseendet på bygningene.
  2. Trapperekkverk: Våre praktiske og solide rekkverk bidro ikke bare til å sikre sikkerheten i trappene, men også til å forbedre det estetiske uttrykket i bygningens interiør.
  3. Pergolaer: Elegante og funksjonelle pergolaer som skaper skyggefulle områder og gir et visuelt løft til utendørsområdene.
  4. Ramper av stål: Tilgjengelighet ble prioritert med våre stålramper, i kombinasjon med aliminiumsrekkverk.
  5. Ståltrapper: Stilige ståltrapper som gir en moderne touch med flotte kombinasjoner.

Samarbeid og Partnerskap:

Kronstad X er et resultat av tett samarbeid mellom flere aktører, inkludert Lars Jønnson AS, Montal AB, TLC Sverige AB, samt våre samarbeidspartnere innen rådgivning og arkitektur (RIB og ARK). Dette samarbeidet bidro til å sikre at prosjektet ble utført med høy kvalitet, i henhold til planen og i tråd med alle relevante standarder og forskrifter.

Vi er takknemlige for muligheten til å ha deltatt i Kronstad X-prosjektet og er stolte av resultatene vi har oppnådd sammen med Lars Jønnson.

For mer informasjon om Kronstad X-prosjektet og våre tjenester, ta gjerne kontakt med oss. Vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetsprodukter og bidra til å realisere spennende prosjekter i fremtiden.