Referanser

Nygårdsgaten 5

Nygårdsgaten 5

 

Vi er glade for å presentere vårt nylig fullførte prosjekt, Nygårdsgaten 5, som er nå tilgjengelig under kategorien Referanser på vår nettside. Dette spennende samarbeidsprosjektet med Brødrene Ulveseth AS i Bergen ble overlevert i august 2023.

Innvendige rekkverk i trapper med perforert platefylling: For Nygårdsgaten 5 har vi skapt elegante og funksjonelle innvendige rekkverk i trapper. Disse rekkverkene er utformet med nøye utvalgte perforerte plater som gir et moderne preg samtidig som de oppfyller alle sikkerhetskrav.

Innspendt glassrekkverk: Vår spesialtilpassede innspendte glassrekkverksløsning ble implementert for å gi en følelse av åpenhet og lys til bygningens interiør. Denne løsningen skaper også et moderne og stilrent uttrykk.

Håndlister av eik: Vi valgte eik som materiale for håndlistene for å gi varme og naturlig skjønnhet til prosjektet. Eikehåndlister er både holdbare og estetisk tiltalende, og de gir en ekstra touch til interiøret.

Samarbeid med Brødrene Ulveseth AS:

Dette prosjektet var et resultat av et tett samarbeid med Brødrene Ulveseth AS, hvor vi sammen jobbet for å oppnå prosjektmålene og levere det beste resultatet mulig.

Vi er stolte av å ha vært en del av Nygårdsgaten 5-prosjektet, som demonstrerer vår forpliktelse til å tilby skreddersydde løsninger som kombinerer funksjonalitet og estetikk.

Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid med Brødrene Ulveseth AS og tilby innovative løsninger for fremtidige prosjekter.