Om oss

Montal Systems AS har sitt hovedkontor for den norske virksomheten i Vik i Sogn, med tilleggsavdelinger i Bergen og Fredrikstad. I tillegg har vår svenske virksomhet sitt hovedkontor i Borlänge, Sverige. I Norge har vi stolte 35 årsverk, og vi har et team av omtrent 20 dyktige fagarbeidere som utfører arbeid på våre ulike byggeplasser.

Vårt primære fokus er på bygg- og anleggsentreprenører, og vi samarbeider tett med arkitekter og rådgivende ingeniører for å levere skreddersydde løsninger.Montal er stolte av å være det naturlige valget når det gjelder trapper, rekkverk, balkonger og infrastrukturprosjekter.Vi kontinuerlig utvikler våre produkter, og i dag kan vi tilby et bredt spekter av tilpassede løsninger for en rekke bruksområder og miljøer, både innendørs og utendørs. Våre produkter er produsert som ferdige komponenter, noe som muliggjør en rask, sikker og enkel montering på stedet.

 

Montal AS leverer og monterer rekkverk, trapper, innglassing, balkongsystmer.

Montal gruppen eies av Montal Holding AB, som har et fabrikknett i Sverige og Polen.
Montal leverer egne produkt produsert etter kundens behov.  Montal har sentralgodkjenning for utførende arbeid innen fagområdet. Montal er også godkjent som lærebedrift.

Montal står for utvikling, produksjon og montasje av sine produkt som gir forutsigbarhet og kontroll gjennom hele leveransen.

Våre produkt utvikles kontinuerlig og inkluderer i dag de fleste tilpassede løsninger for mange bruksområder og miljøer, både utendørs og innendørs. Produktene er produsert som ferdige komponenter for rask, sikker og enkel montering på stedet. Montasje og utførelse av våre prosjekt blir utført av egne ansatte, som har lang erfaring i selskapet. Vår viktigeste ressurs er våre ansatte og deres kompetanse på løsninger, montering og leveranse.

Bedriften startet tilbake i 2001 som et enkeltmannsforetak av Bjartmar Rinde.

Montal AS har siden den tid utviklet seg til en større aktør i bransjen. I 2016 ble den norske og den svenske virksomheten etablert i form av Montal Holding AB. Eierne bak Montal gruppen er Anders Slott og Bjartmar Rinde.