Referanser

St. Paul gymnas

St. Paul Gymnas

Prosjektnavn: St. Paul Gymnas

Vi er stolte av vår deltakelse i prosjekt St. Paul Gymnas i samarbeid med LAB Entreprenør AS i Bergen. Dette spennende prosjektet ble vellykket overlevert høsten 2022.

Leveranse:

Innvendige spilerekkverk av stål: Vårt team har levert moderne og funksjonelle innvendige spilerekkverk av stål for St. Paul Gymnas. Disse rekkverkene gir et industrielt og samtidig stilfullt preg til interiøret, samtidig som de oppfyller alle sikkerhetskravene.

Kombinasjonstrapper med trinn av eik: For å tilføre prosjektet en naturlig og varm følelse, har vi installert kombinasjonstrapper med trinn av eik. Eiketrinnene gir trappene et tidløst og estetisk tiltalende utseende.

Håndlister av eik: Vi har også levert håndlister av eik for å sikre en helhetlig design og maksimal funksjonalitet. Eikehåndlister er kjent for sin holdbarhet og naturlige skjønnhet.

Design av vår egen designavdeling:

Designet for dette prosjektet ble utført av vår egen designavdeling, som arbeidet nøye med å skape en estetisk tiltalende og funksjonell løsning som passer perfekt til St. Paul Gymnas.

Samarbeid med Minde Snekkeri AS:

For leveranser av eik har vi hatt gleden av å samarbeide med Minde Snekkeri AS, en anerkjent aktør innen trebearbeiding. Dette samarbeidet har bidratt til å sikre at eikematerialene som ble brukt i prosjektet, møtte de høyeste standardene for kvalitet og håndverk.

Vårt fokus på detaljer og samarbeid:

Vi er stolte av vårt samarbeid med LAB Entreprenør AS og Minde Snekkeri AS, som har gjort dette prosjektet mulig. Prosjektet ved St. Paul Gymnas er et eksempel på vår evne til å levere skreddersydde løsninger med fokus på både funksjonalitet og estetikk.