Rekkverk med sprosser

Vi leverer sprosserekkverk i både stål og aluminium. Vårt rekkverkssystem kan tilpasses dine behov og kan lakkeres i ønsket standard RAL-farge.

Rekkverk med tett fylling

Vi kan tilby et stort utvalg av rekkverksfyllinger, bla glass, tette og perforerte metallplater, samt Steniplater og Formicaplater.

Rekkverksløsningen gir mulighet for en rekke forskjellige visuelle uttrykk, nedenfor viser et vi et lite utvalg. Flere referanser og bilder av våre rekkverk finnes på Om oss og under Aktuelt.

Rekkverk av elementer

Montal Systems AS leverer og monterer rekkverk av glass i de fleste utførelser, og vi har utallige løsninger å vise til. Glass er et materiale som er mye brukt, og i kombinasjon med tremateriale som håndlister og rustfrie innfestingsdetaljer, kan vi få frem de beste løsninger. Her er det kreativitet og gode estetiske løsninger som teller.
Vi har levert til flere kjøpesentrer, og kombinasjonene er mange.
Det er videre viktig å merke seg at ved bruk av glass i rekkverk må glasset dimensjoneres og monteres i henhold til NS 3510

Rekkverk til renseverk

Montal Systems AS har gjennom  Montal AB fått på plass rekkverksløsninger i aluminium for industrielle formål. Da vi i større grad ser et økende myndighetskrav til blant annet korrosjonsvennlige løsninger, er vårt Montal industri markedets beste rekkverksløsning i korrosive miljøer. Da vi i større grad skreddesyr løsninger med platinnger og rister fra Birsta er kombinasjonene utallige.

Industri rekkverk:

  • Stendere 4 kt , alu
  • Håndlister og knelist og sokkellister, alu
  • Overflate, natureloksert

Rekkverk til parkeringshus

Montal Systems AS leverer rekkverksløsninger til parkeringshus. Når kravet til rekkverk både skal i vareta kjøresterke og personsikre løsninger stilles det en del krav som vi tar på alvor.

Vi leverer:

  • Kjøresterke rekkverk
  • GS rekkverk (gang og sykkelvei rekkverk)
  • Personsikre rekkverk